Heeft u vragen?
+31(0)6 21242791
WERKWIJZE
Dagelijks laden bij fabrikanten, groothandels, collega- transporteurs door heel de Benelux, Duitsland, Frankrijk en/of Engeland.
Logistieke diensten Dagelijks slagen wij er in om met onze diensten een belangrijke bijdrage te leveren om een groot deel van de winkelschappen gevuld te krijgen. Dit doen wij door het leveren van betrouwbare logistieke diensten en de constante drive om onze processen te optimaliseren en te innoveren. In dit kader kan een gebrek aan ambitie en gemotiveerd personeel niet ontbreken.
Website bijgewerkt 29 mei 2023
Temperatuur van uw goederen gegarandeerd van deur tot deur.
Vervoer van geconditioneerde- en algemene goederen, zowel deel- als complete ladingen.
Transport op -25c (diepvries) of +25c is voor ons geen enkel probleem. (temp. controle mogelijk)
Uw transportopdracht U stuurt uw transportopdracht met alle details naar info@rdejongtrans-zn.nl De opdracht wordt bekeken/bevestigd onder contact van korte lijnen. Onder het motto “Wij zijn wel te passeren maar niet in kwaliteit” streven wij klantgericht het totaalplaatje voor 100% te verzorgen. Binnenlandse transporten geschieden onder de A.V.C.-condities, grensoverschrijdend vervoer onder de C.M.R.-condities. U kunt deze inzien onder het kopje: Certificaten
Copyright 2018 - 2023 | R. de Jong trans & Zn. bv
HOME
WERKWIJZE
Dagelijks laden bij fabrikanten, groothandels, collega-transporteurs door heel de Benelux, Duitsland, Frankrijk en/of Engeland. Vervoer van geconditioneerde- en algemene goederen, zowel deel- als complete ladingen. Transport op -25c (diepvries) of +25c is voor ons geen geen enkel probleem. (temp. controle mogelijk) Temperatuur van uw goederen gegarandeerd van deur tot deur.
menu
Website bijgewerkt 29 mei 2023
Logistieke diensten Dagelijks slagen wij er in om met onze diensten een belangrijke bijdrage te leveren om een groot deel van de winkelschappen gevuld te krijgen. Dit doen wij door het leveren van betrouwbare logistieke diensten en de constante drive om onze processen te optimaliseren en te innoveren. In dit kader kan een gebrek aan ambitie en gemotiveerd personeel niet ontbreken. Uw transportopdracht U stuurt uw transportopdracht met alle details naar De opdracht wordt bekeken/bevestigd onder contact van korte lijnen. Onder het motto “Wij zijn wel te passeren… maar niet in kwaliteit” streven wij klantgericht het totaalplaatje voor 100% te verzorgen.  Binnenlandse transporten geschieden onder de A.V.C.-condities, grensoverschrijdend vervoer onder de C.M.R.-condities. U kunt deze inzien onder het kopje:
Meije 63, 2411 PK Bodegraven Nederland +31(0)621242791
Copyright 2018 - 2023 | R. de Jong trans & Zn. bv
WERKWIJZE ACTIVITEITEN NIEUWS VIDEO WAGENPARK VACATURES CONTACT CERTIFICATEN AANVRAGEN HOME