Heeft u vragen?
+31(0)6 21242791
ACTIVITEITEN
Onze specialisatie is zowel deel- als complete zendingen, geconditioneerd van -25c tot +25c én algemene zendingen naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk en/of Engeland. Door de ruime ervaring in geconditioneerd én algemeen transport van verschillende opdrachtgevers is R. de Jong Trans & Zn. bv de juiste oplossing voor uw transportopdrachten.
BETROUWBAAR
De klok rond staan wij voor u klaar, voor elk transport een passende oplossing.
GEKOELD EN SNEL
Met kijk op geconditioneerd vervoer is koel en vers wat ons bindt. ‘Wij zijn wel te passeren maar niet in kwaliteit’
HELDER EN TRANSPARANT
Prijs en procedure zijn voor u vanaf dag één helder, afspraak is afspraak en daardoor kraakhelder.
LOGISTIEKE HOTSPOT
Gelegen in Bodegraven aan de A12, Strategisch dichtbij onze klanten en centraal voor elk transport.
Volledig overzicht Wij beschikken over een verzorgd wagenpark met gedreven en gemotiveerde chauffeurs. Daarnaast zijn de auto’s uitgerust van een track & trace unit, waardoor wij volledig overzicht hebben over hoe de rit verloopt en waar de auto zich bevindt. Daarnaast is het mogelijk om de temperatuur(en) van de oplegger en uw lading nauwkeurig te monitoren en uit te lezen voor een gewenst overzicht.
Website bijgewerkt 29 mei 2023
Copyright 2018 - 2023 | R. de Jong trans & Zn. bv
HOME
BETROUWBAAR De klok rond staan wij voor u klaar, voor elk transport een passende oplossing.
GEKOELD EN SNEL Met kijk op geconditioneerd vervoer is koel en vers wat ons bindt.  ‘Wij zijn wel te passeren maar niet in kwaliteit’
HELDER EN TRANSPARANT Prijs en procedure zijn voor u vanaf dag één helder, afspraak is afspraak en daardoor kraakhelder.
LOGISTIEKE HOTSPOT Gelegen in Bodegraven aan de A12, strategisch dichtbij onze klanten en centraal voor elk transport. menu
Website bijgewerkt 29 mei 2023
Volledig overzicht Wij beschikken over een verzorgd wagenpark met gedreven en gemotiveerde chauffeurs. Daarnaast zijn de auto’s uitgerust van een track & trace unit, waardoor er volledig overzicht is, over hoe de rit verloopt en waar de auto zich bevindt. Daarnaast is het mogelijk om de temperatuur(en) van de oplegger en uw lading nauwkeurig te monitoren en uit te lezen voor een gewenst overzicht.
ACTIVITEITEN
Onze specialisatie is zowel deel- als complete zendingen, geconditioneerd van -25c tot +25c én algemene zendingen, naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk en/of Engeland. Door ruime ervaring in geconditioneerd en algemeen transport van verschillende opdrachtgevers is R. de Jong Trans & Zn. bv de juiste oplossing voor uw transportopdrachten.
Meije 63, 2411 PK Bodegraven Nederland +31(0)621242791
Copyright 2018 - 2023 | R. de Jong trans & Zn. bv
WERKWIJZE ACTIVITEITEN NIEUWS VIDEO WAGENPARK VACATURES CONTACT CERTIFICATEN AANVRAGEN HOME